Ai nevoie de servicii pentru alimentarea cu apa in Arges?

Alimentarea cu apa este unul din pasii esentiali pentru finalizarea unei retele de canalizare. Echipa Selca dispune de utilaje performante, pentru a fi cea mai buna alegere in serviciile de alimentare cu apa. Specialistii nostri vor interveni rapid, impreuna cu echipamentul specializat si se vor ocupa de transportarea si distribuierea necesarului de apa. Indiferent de tipul de cladire, civila sau industriala, fiecare tip de proiect are particularitatile lui. De aceea, ne vom asigura ca vei dispune de solutii individualizate si optime pentru o distribuire eficienta a apei in retea.

Servicii de alimentare cu apa Arges

Echipa Selca executa lucrari de alimentare cu apa doar cu echipamente si utilaje de ultima generatie. Dorim sa oferim servicii la cele mai inalte standarde, aspect care ne obliga sa folosim in munca noastra, o serie de produse inovative. Pentru ca apa reprezinta una din cele mai importante resurse pentru noi toti, Selca se va ocupa de igienizarea tuturor instrumentelor. De asemenea, ne vom asigura ca apa respecta parametrii necesari pentru distribuirea optima in reteaua de canalizare.

Echipamentele utilizate de echipa SELCA:

  • Solutii igienice de alimentare apa
  • Sistem PEX
  • Sistem de tevi cu multistraturi
  • Pompe si armaturi optimizate

Avantaje Servicii de alimentare cu apa Pitesti

Te intrebi de ce suntem alegerea optima pentru serviciile de alimentare apa?

Echipa Selca se dezvolta cu fiecare an, tocmai de aceea ne-am extins serviciile si in zona de alimentare cu apa. Utilizam o serie de echipamente inovative, care sunt permanent igienizate. Totodata, echipa noastra este experta in furnizarea cat mai optima a necesarului de apa. Iti vom oferi toate motivele pentru a afla despre beneficiile serviciilor noastre de alimentare apa.

De ce sa alegi echipa SELCA?

Echipamente inovative si conforme cu standardele europene

Echipa specializata

Igienizarea instrumentelor

Procedura conforma cu normele legale

Proces de alimentare fara pierdere de presiune

Raport calitate-pret avantajos

Flexibilitatea serviciilor si fiabilitate datorita calitatii produselor

Oferta Alimentare cu apa - MARCA SELCA

Echipa noastra isi adapteaza serviciile, in functie de fiecare proiect in parte. Pentru noi este foarte important sa furnizam produse la standarde inalte. Ne dorim ca dumneavoastra sa aveti parte de cea mai buna experienta. Suntem in topul alegerilor pentru sectorul acesta de activitate si ne dorim sa ne mentinem pozitia in judetul Arges. Ne vom dezvolta in continuare firma si vom oferi pachete de servicii avantajoase.

Completeaza formularul nostru in doar 3 PASI pentru solicitarea serviciul de alimentare cu apa:

  1. Completeaza datele personale
  2. Ofera cat mai multe detalii in formularul de contact
  3. Te vom contactata de indata ce iti vom procesa mesajul

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere