preturi incepand
de la 226 lei/mc

Cele mai bune solutii pentru profesionistii in constructii

Betonul reprezinta „piesa centrala” a unei constructii cu adevarat rezistenta, sigura si durabila. Acest material unic reuseste sa combine intr-un mod inedit cele mai importante caracteristici pentru ca fiecare proiect sa faca fata cu succes schimbarilor climatice, dar si provocarilor venite odata cu cresterea urbanizarii.

Selca – Partenerul de incredere cu cele mai inovatoare solutii in betoane

  • Transport si livrare direct pe santier;
  • Livrare la timp, in conditii de maxima siguranta;
  • Consultanta tehnica de specialitate;
  • Preturi comunicate in mod transparent.

Selca.ro produce si livreaza o gama variata de betoane, adaptate in functie de cerintele si nevoile fiecarui client, dar si de tipologia proiectelor. Ai nevoie de beton calitativ, potrivit pentru orice tip de proiect? Comanda acum cantitatea dorita si bucura-te de rezultate de exceptie.

Beneficii

Tinem cont de toate nevoile clientilor care aleg Selca si garantam pentru calitatea superioara a betonului. Pentru ca fiecare colaborare sa fie un real succes, urmarim cele mai importante obiective:

Asiguram calitatea constanta a betonului

Adaptam retetele de beton in functie de tipul si nevoile proiectului;

Verificam indeaproape omogenitatea betonului proaspat;

Respectam in totalitate cerintele privind permeabilitatea, dar si conditiile de aspect al suprafetelor, prevazute in proiect;

Asiguram turnare continua;

Garantam pentru durabilitatea betonului

Alege betonul potrivit proiectului tau, iar noi ne asiguram ca respecta cele mai importante caracteristici, astfel incat sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit!

Servicii de transport si pompare beton

Pentru ca betonul sa-si pastreze calitatea prescrisa, trebuie transportat in conditii optime, care sa impiedice segregarea acestuia si sa-i mentina lucrabilitatea. Punem la dispozitia partenerilor servicii de transport si pompare a betonului, astfel incat materialul livrat sa respecte cele mai inalte standarde ale calitatii.

Beton preparat, livrat direct la locatie

Selca transporta betonul preparat direct la locatie. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici cantitatea necesara si tipologia proiectului pentru a realiza compozitia potrivita.

Dupa cum bine stim, cimentul contine numeroase adaosuri, precum minerale sau elemente precum calcarul sau ipsosul. In functie de aceste adaosuri, se schimba utilitatea betonului, caci unele tipuri de beton sunt potrivite pentru turnarea drumurilor publice, altele strict pentru fundatii de casa. Unele tipuri sunt rezistente la temperature inalte, altele rezistente la frig intens. Inainte de a comanda beton, specifica motivul pentru care ai nevoie de el, astfel incat firma sa stie ce tip de ciment sa includa in compozitie.

Odata ales cimentul, se va adauga apa si agregatorul. Acesti agenti agregatori sunt: nisipul, pietrisul si balastul. Nu este nevoie sa alegeti unul singur dintre ele, fiindca se pot amesteca si, de exemplu, un nisip amestecat cu pietris asigura o duritate mai mare a materialului final.

Statii betoane Pitesti

Firma noastra isi are sediul in judetul Arges, mai exact in Pitesti, si iti pune la dispozitie beton proaspat preparat si transportat cu o cifa profesionala.. O cu adevarat eficienta este sa apelezi la o firma specializata in realizarea si livrarea betonului de o calitate superioara, asa cum este Selca. Dispunem de cife profesionale, capabile sa transporte cantitati considerabile de beton, suficiente pentru completarea proiectului tau.

Cifele transporta cantitati diferite de beton, care vin sub forma de metru cub. Astfel, cele mai comune cantitati transportate cu cife sunt 6 si 9 metri cubi de beton. Cu toate acestea, daca iti doresti o cantitate mai mare, sa zicem de 12 metri cubi, ia in considerare o cifa mai incapatoare. Selca livreaza circa 13 feluri de beton, fiecare cu propriile specificatii. De asemenea, livram sapa de 4 tipuri si fier beton pentru includerea in stalpii de sustinere sau in fundatii.

Preturi betoane

Pretul pentru o cifa de beton variaza in functie de mai multe aspecte. In primul rand, conteaza ce tip de beton vizezi, raportat la tipul de proiect la care lucrezi. Betonul pentru turnarea placilor de fundatie pentru locuinta are anumite caracteristici, pe cand daca doresti sa torni beton pe un drum public, ai nevoie de o alta cantitate si de un beton rezistent la utilaje cu gabarit depasit. Preturile la beton vor fi afisate in mod transparent, imediat dupa completarea formularului de comanda.

Alege betoane Selca pentru proiecte rezistente, sigure si durabile!

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere