Serviciile de Laborator Grad II presupun studierea si verificarea calitatii betonului si mortarului. Selca realizeaza studii amanuntite in privinta compozitiei betonului pe care il comanzi, pentru a se asigura ca primesti doar produse de cea mai inalta calitate.

Firma noastra efectueaza multiple teste pentru a determina cateva aspect importante cu privire la calitatea in timp a materialului pe care il cumperi, fie ca este vorba de beton, mortar, agregate, asfalt sau ciment.

Iti doresti o lucrare rezistenta in timp si impotriva factorilor perturbatori, precum inghetul si dezghetul, forte puternice sau coroziunea? Apeleaza la serviciile de verificare Selca pentru a fi sigur ca achizionezi materialele perfecte pentru proiectul tau.

Motive pentru care sa alegi Selca in inspectarea materialelor tale:

Verificam cu seriozitate si minutiozitate calitatea produsului tau, atat la statia de betoane, cat si in santierul tau

Analizam o varietate de materiale utilizate in constructii: beton, mortar, ciment, asfalt, agregate pentru beton

Stabilim cu precizie cantitatea de ingrediente pentru a obtine betonul adaptat nevoilor tale

Rezultatele testelor sunt livrate cu promptitudine

Punem pret pe onestitate si profesionalism

Selca- partenerul tau de incredere pentru serviciile de laborator grad 2

Serviciile de Laborator Grad II sunt complexe si impartite in mai multe ramuri. Pe de-o parte, Selca se asigura ca betonul pe care il achizitionezi este realizat conform retetei eficiente tipului tau de proiect, cu densitatea optima, ca este rezistent in fata procesului de inghet-dezghet si ca nu este afectat de compresare.

Pentru a fi siguri ca produsul este perfect pentru lucrarea ta, realizam numeroase teste practice. Construim un perete din zidarie, unde folosim mortar si analizam cum se comporta el in raport cu restul peretelui si care este gradul de stabilitate oferit.

Ai demarat deja proiectul tau, fie el turnarea unui asfalt sau construirea unei fundatii pentru casa sau spatiu industrial/comercial? Ai nevoie de o parere avizata asupra calitatii lucrarii infaptuite pana acum? Apeleaza cu incredere la specialistii nostri, care pot analiza situatia din teren si iti pot oferi consultanta tehnica. Calitatea materialelor este testata de fiecare data in statia noastra de betoane, insa la cererea ta, putem efectua teste si la fata locului, chiar in santierul tau!

Analiza granulometrica - un pas important in stabilirea calitatii materialului

Unul dintre cele mai importante teste care se efectueaza asupra materialelor de constructii este analiza granulometrica. Dispunem de certificate de autorizatie pentru a stabili granulatia materialului pe care il comanzi si anume tipul de agregat.

Exista doua metode prin care poti stabili dimensiunea granulelor, iar noi utilizam cernerea, care este una dintre cele mai eficiente. Ne asiguram ca gradul de spargere al granulelor este optim, astfel incat materialul este solid.

Odata analizate fragmentele, trecem la realizarea materialului propriu-zis si analizam mai multe aspect, precum gradul de absortie a apei, temperatura si densitatea.

In testarea produsului final, utilizam diferite metode, recunoscute international, asa cum sunt metoda de incercare a sfaramarii Los Angeles folosita pentru agregatele naturale sau metoda Marshall pentru stabilitatea mixturilor asfaltice.

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere