CINE SUNTEM?

Societatea Selca SA se inscrie in afacerile cu capital 100% privat, din Pitesti. Afacerea noastra provine din vechiul Trust Regional de Constructii si avem o activitate indelungata de peste 30 de ani. Pentru ca am identificat rapid nevoile pietei in industria din care facem parte, dupa anul 1991 ne-am ocupat de constructii industriale si cele civile. Ne-am extins activitatea considerabil in ultimii 10 ani, astfel ca am profitat de noile oportunitati ale pietei.

Echipa noastra este formata din 150 de membrii profesionisti, care dispun de toate calificarile pentru serviciile prestate de firma noastra, respectiv constructii-montaj si executia drumurilor. Consideram ca pregatirea angajatilor nostri este o misiune extrem de importanta, intrucat acest aspect se reflecta in executia lucrarilor noastre. Aspecte precum sunt resursele umane si materialele pentru constructii si asfaltare sunt cele mai importante in domeniul nostru de activitate, ne straduim sa oferim cele mai bune alternative de pe piata pentru judetul Arges, respectiv zona Pitesti.

VALORILE COMPANIEI SELCA

Compania noastra si-a demonstrat performantele pe piata de cativa zeci de ani, aspect care s-a reflectat in sustinerea serviciilor noastre si dezvoltarea continua. Intrucat, suntem condusi dupa un set de valorile bine stabilite, vrem sa impartasim cateva dintre ele:

 • Calitatea produselor si a serviciilor: inca din anul 2014 am depus eforturi pentru dezvoltarea continua, atat a noastra ca echipa, cat si a produselor livrate. De aceea, avem colaborari pe termen lung si fabricam beton avand toate certificarile necesare pe care le poti consulta pe pagina noastra.
 • Transparenta: oferim clientilor nostri posibilitatea unor costuri predictibile, astfel incat sa beneficieze de constinte inainte de a plasa comenzile. De asemenea, oferim si consultanta.
 • Profesionalism: oamenii care fac parte din echipa noastra sunt avizati, dispun de pregatirea necesara pentru a presta serviciile oferite de noi si pentru a-ti oferi profesionisti din domeniul constructiilor.

Cum ne ocupam de productia betonului?

Societatea Selca dispune de echipamente performante pentru productia de inalta calitate. Pentru ca ne dorim sa le oferim clientilor nostri materiale rezistente, care sa se remarca printr-o capacitate de sustinere ridica, lucram cu o baza de productie formata din:

 • Piste de prefabricate: utilizate pentru marcajele de pe strazi sau autostrazi, drumuri publice
 • Ateliere pentru plase, carcase, confectii metalice
 • Statie de betoane 40 mc/h-2 buc
 • Depozite de materiale
 • Statie asfalt

PRODUSE PREFABRICATE BETON OFERITE DE SELCA

Societatea noastra dispune de o gama larga de produse prefabricate din beton. In portofoliul nostru vei regasi o serie de produse care pot fi prefabricate la cerintele clientului sau produse standardizate:

 • Tuburi camin Ø800 ÷ Ø1200
 • Capac camin carosabil si necarosabil
 • Rigole beton prefabricate
 • Borduri din beton
 • Dale din beton
 • Capace rigole carosabile/necarosabile

LABORATOR DE CONSTRUCTII SELCA

Din anul 2014 echipa Selca a reusit sa se dezvolte considerabil si sa infiinteze un laborator de constructii de gradul II. De asemenea, am obtinut toate certificarile necesare pentru fabricarea betonului asfaltic, conform standardelor europene aflate in vigoare SR EN 13108-1:2006, SR EN 13108-1:2006 /AC:2008.

Poti apela cu incredere la serviciile noastre, pentru ca vom oferi cea mai buna calitate a betonului, colaborand cu cei mai buni din piata. Nu trebuie decat sa ne contactezi sau sa completezi formularul pentru plasarea comenzii, iar noi vom face livrarea la timp. Consulta paginile dedicate fiecarui serviciu si vezi toate detaliile necesare despre produsele oferite de echipa noastra.

Lasa un mesaj

Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere