Constructii industriale: productie eficienta in timp util

Constructia cladirilor industriale este un proces complex, care necesita o buna alegere a materialelor si o structura de sustinere solida. Selca ofera servicii de constructii industriale pentru depozite, hale, ateliere, centrale si nu numai.

Intelegem nevoia ta de a avea o productie eficienta in cat mai scurt timp si de aceea livram materialele prompt si incepem imediat lucrarea. Iti putem oferi consultanta tehnica si suntem dispusi sa ascultam cerintele tale si sa le punem in practica.

Garantam pentru calitatea materialelor de constructii, care sunt diverse si la un pret accesibil. Metoda de realizare a cladirii impune anumite cerinte concentrate pe nevoia de siguranta, iar noi ne conformam standardelor legale si de bun simt.

Motive pentru care sa apelezi la Selca pentru constructii industriale:

  • Livram materiale de calitate superioara, potrivite proiectului tau
  • Costurile sunt comunicate inca de la inceput in mod total transparent. Orice modificare neprevazuta in privinta lucrarii tale sau eventuale cerinte ulterioare sunt comunicate in timp util
  • Analizam proiectul tau si iti oferim consultanta tehnica pentru a ne asigura ca obtinem un rezultat multumitor
  • Ne ocupam de constructia structurii utilizand metode legale si eficiente, astfel incat constructia ta sa fie protejata de factorii exteriori, precum calamitatile sau atacurile

Hale industriale: Selca este partenerul de incredere in constructia unei cladiri industriale

Constructia industriala, desi se bazeaza tot pe nevoi umane ca si constructia civila, este indreptata spre munca efectiva, spre procesul de creatie si productie. Astfel, cele mai comune proiecte de cladiri industriale pe care le primim in grija sunt depozitele, halele, atelierele, centralele. Aceste cladiri trebuie sa ofere, in primul rand, siguranta in munca si confort.

Hala, chiar daca este realizata din ,,materiale reci”, precum betonul sau metalul, trebuie sa fie eficienta din punct de vedere energetic. Intr-o perioada in care preturile la energie sunt in crestere, ne dorim ca acel client care-si pune baza in serviciile noastre sa aiba parte de materiale izoliere calitative, pentru a plati facturi cat mai mici.

Structura metalica, o varianta optima pentru o constructie rezistenta

Principalul aspect de care tinem cont in construirea unei cladiri industrial este functionalitatea. Ne asiguram ca rezultatul final este un loc confortabil si sigur. De aceea, utilizam materiale si tehnici potrivite zonei in care te afli. De exemplu, daca vorbim de o zona cu risc seismic crescut, adaptam structura cladirii dupa acesta, astfel incat sa nu existe riscul ca lucrarea ta sa sufere daune profunde.

Structura metalica este o alegere eficienta in cazul unei constructii, mai ales industriale, deoarece confera stabilitate in timp si se adapteaza cu usurinta celorlalte materiale utilizate. Selca pune accent pe protectiile extra, adica rezistenta la foc, la procesul de inghet-dezghet, umiditate crescuta, atacuri chimice si biologice si coroziunea in timp. Cautam materialele cat mai necombustibile, caci nu putem cunoaste ce ne rezerva viitorul.

Desi functionalitatea este pe primul loc, nu inseamna ca nu punem pret si pe aspect. Nu realizam constructii neplacute visual, ci ne dorim sa oferim un aspect multumitor, cu care sa te mandresti.

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere