Statie de betoane Pitesti
betoniera

Dispunem de o statie de betoane cu o capacitate foarte mare de 100 mc /h, prin intermediul careia, putem produce majoritatea tipurilor de betoane de care ai avea nevoie. Fie ca este vorba de betoane rutiere sau hidrotehnice, noi livram cantitatea de material dorit. Dispunem de toate dotarile necesare pentru transportarea betonului si pomparea lui. Statia de beton folosita de echipa noastra are o capacitate de productie foarte mare si are incorporat un sistem de cantarire, clapeti de dozare, sistem de alimentare, sistem de control si turn de mixare. Apeleaza la echipa Selca pentru livrarea betonului la preturi avantajoase!

Inchiriere Utilaje Arges
excavator

Nu stii de unde sa inchiriezi utilaje profesionale? Selca iti pune la dispozitie o gama larga de utilaje pentru productia si transportarea betonului: statie de asfatlare, automacara, autopompa, excavator sau miniexcavator, cilindru compactor, masina de taiat beton, generator, placa vibrocompactoare, motocompresor, elicopter beton, betoniera, miniincarcator. Dispunem de utilaje profesionale, cu o calitate inalta, perfecte pentru echipele care lucreaza cu distribuirea betonului si prelucrarea lui. Cere o oferta, iar noi iti vom inchiria utilaje la preturi avantajoase.

Inchrieri spatii comerciale si depozitare
comercial

Selca pune la dispozitie clientilor sai serviciul de inchiriere spatii de depozitare. Dispunem de spatii generoase pentru depozitarea materialelor de diferite tipuri, fapt pentru care disponibilizam mai multe tipuri de locatii. Spatiile noastre generoase, din punct de vedere al intinderii, te vor ajuta sa distribui resursele intr-un mod eficient si sa le depozitezi in locatii sigure. Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre una din locatiile noastre si dimensiunile acesteia. Pentru locatii disponibile pentru inchirieri in judetul Arges, contacteaza echipa Selca.

Servicii laborator grad II beton
laborator

Societatea Selca dispune de un laborator de gradul II, pentru productia si analiza betonului. Suntem certificati si autorizati inca din anul 2014, lucru care ne confera credibilitate si motive pentru a fi considerati un aliat de incredere, pentru furnizarea serviciilor pentru producerea de beton. Ne poti contacta pentru utilizarea laboratorului, in efectuarea de incercari sau verificari ale materialelor utilizate in domeniul constructiilor. Serviciul nostru este disponibil in Pitesti, iar pentru mai multe detalii trebuie sa ne contactezi.

Constructii civile
laborator

Echipa Selca dispune de o echipa profesionista si certificata pentru constructiile de tip civil. Stim cat de importanta este pentru tine siguranta casei tale, de aceea noi dispunem de toate resursele necesare pentru a-ti indeplini nevoile. Avem o echipa specializata, experienta de peste 30 de ani si materiale a caror calitate si rezistenta este certificata. Apeleaza cu incredere la noi pentru o casa in care sa te simti in siguranta impreuna cu familia ta. Durabilitatea in timp si rezistenra la conditiile neprielnice sunt atributele unei constructii civile executate cu profesionalism. Portofoliul nostru larg, certificarile numeroase si experienta din spate demonstreaza ca suntem cea mai buna alegere pentru clientii nostri. De aceea, nu ezita sa ne contactezi pentru constructii civile in judetul Arges.

Constructii industriale
comercial

Segmentul de constructii industriale s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani si de aceea, ne-am extins si noi serviciile. Oferim executii profesionale pentru proiectarea structurilor de mari dimensiuni, pentru proiectele de tip industrial. Experienta noastra ne ajuta sa fim mult mai eficienti, sa dispunem de o echipa pregatita si dotata cu toate necesare pentru redarea unor constructii cu rezistenta indelungata. Dispunem nu numai de resurse umane, ci si de materiale din beton calitativ, avand toate certificarile necesare, care sa demonstreze o colaborare transparenta si frctuoasa. Apeleaza la noi pentru constructii industriale din judetul Arges si servicii avantajoase.

Constructii drumuri
excavator

Echipa Selca are o experienta indelungata in executarea proiectelor pentru constructia de drumuri. In portofoliul nostru avem o varietate de lucrari importante care privesc reabilitarea, construirea sau intretinerea pentru infrastructura rutiera. Am format o echipa de profesionisti, impreuna cu echipamente performante, pe care le utilizam in executia lucrarilor noastre. Dispunem inclusiv de utilaje si productie de beton ce poate fi livrat oriunde in judetul Arges. Daca esti in cautarea unei echipe care sa realizeze constructii de drumuri, noi suntem alegerea de incredere si iti oferim transparenta totala.

Alimentari cu apa
excavator

Societatea Selca si-a extins activitatea in ultimii 10 ani, fapt pentru care oferim servicii pentru alimentari cu apa. Dispunem de echipamentul necesar pentru asigurarea, in conditii optime, a livrarii cantitatii de apa in conducte. Apeleaza cu incredere la echipa de profesionisti Selca, iar noi te vom ajuta cu cele mai bune servicii disponibile in judetul Arges.

Retele de canalizare
excavator

Serviciile noastre sunt variate si oferim inclusiv o echipa specializata in executia lucrarilor pentru retelele de canalizare. Intrucat, firma noastra are experienta de peste 30 ani in domeniul constructiilor si al productiei de beton, iti oferim toate motivele sa fim partenerii pe care ii cauti. Executia lucrarilor pentru retelele de canalizare nu este o misiune simpla, tocmai de aceea noi detinem echipamentul si echipa potrivita pentru executia unor lucrari atat de complexe. Nu va trebui sa iti faci griji, pentru ca in portofoliul nostru vei regasi majoritatea lucrarilor noastre, dar si a certificarilor obtinute de-a lungul anilor. Contacteaza-ne pentru servicii profesionale in judetul Arges si Pitesti!

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere