Mortar - materialul nelipsit din zidarie si tencuiala

Mortarul este un material avantajos in domeniul constructiilor si nu numai deoarece are avantajul uscarii rapide, chiar in 2-3 minute

Firma noastra iti livreaza mortar pentru tencuieli sau zidarii in perfecta stare, lichid, numai bun de folosit in lucrare.

Mortarul este realizat din materiale de calitate, care te ajuta sa-ti duci la bun sfarsit toate proiectele. Ai nevoie de un material durabil in timp, usor de aplicat si care sa ajunga rapid la tine acasa? Apeleaza la serviciile firmei Selca!

Selca - prietenul care nu te lasa la nevoie!

Transport si livrare direct pe santier
Livrare la timp, in conditii de maxima siguranta
Consultanta tehnica de specialitate
Preturi comunicate in mod transparent

De ce sa alegi mortarul Selca

Luam in considerare toate cerintele tale si adaptam produsul in functie de cerintele proiectului. Pentru a ne asigura ca primesti un produs de calitate, nu ne abatem de la cateva aspecte:

Mortar tencuiala - Materialul ideal pentru un aspect uniform

Lucrarea ta consta intr-o tencuiala in interiorul casei? Un mortar pe baza de var este perfect, mai ales ca Selca il livreaza prompt. Un aspect important este sa le comunici expertilor firmei noastre care anume camera are nevoie de tencuiala, deoarece mortarul pe baza de var-ciment este destinat camerelor cu umiditate crescuta, asa cum sunt baia sau bucataria. Doresti un aspect fin si uniform? Selca iti poate livra mortar pe baza de ipsos-var, de o calitate superioara.

Mortarul Selca iti asigura uniformitate in lucrare si un aspect fin, asadar nu vei avea zone zgrunturoase sau iesite in relief. Daca alegi Selca pentru livrarea mortarului tau, ai parte de calitate ce nu fluctueaza in functie de vreme sau de situatia economica din societate.

Este util sa precizezi telefonic sau pe site ce tip de mortar este necesar pentru lucrarea ta, deoarece exista mai mult feluri, iar specialistii nostri doresc sa-ti pregateasca mortarul perfect pentru lucrarea ta.

In cazul tencuielii, este important sa tii cont de cateva aspecte dupa ce iti livram materialul, ca acesta sa isi pastreze proprietatile. De exemplu, asigura-te ca mortarul livrat este asezat la adapost, ca sa nu ploua peste el. Cand il aplici pe suprafata peretelui, nu o face intr-un moment in care conditiile meteorologice sunt vitrege, ca o ploaie abundenta sau vant puternic, deoarece risti sa ti se crape materialul. Nici soarele nu este prieten cu tencuiala, asa ca o zi calda, dar umbroasa, este ideala pentru realizarea lucrarii.

Mortar zidarie - livrare prompta!

O zidarie corecta pentru o cladire din BCA-uri sau caramida nu se poate face fara un mortar rezistent la conditii de mediu aspre. Utilajele noastre de transport mortar pastreaza materialul la cea mai inalta calitate, insa este importanta si distanta dintre tine si sediul firmei noastre. Pentru ca operam in judetul Arges si in proximitatea acestuia, vizam persoane din aceasta zona. Iti putem livra o comanda de mortar si daca te afli la Baia Mare, insa si costul de transport va fi pe masura. Mai mult, odata ce ti-am livrat mortarul, te vom scapa si de sacii de hartie ramasi, pentru ca tu sa te poti apuca imediat de treaba, fara sa mai trebuiasca sa faci si curatenie.

Comandand mortarul de la Selca, salvezi timp pretios si astfel termini lucrarea mai rapid. Daca ai fi optat sa-ti realizezi singur mortarul, ar fi trebuit sa te inarmezi cu lopeti pentru fiecare material in parte, un utilaj de tip malaxor ca sa le amesteci, numeroase galeti si ustensile pentru aplicare, adica mistrie, cancioc, gletiera, spaclu. In plus, ar fi trebuit sa iti rezervi o zi intreaga pentru lucrare si, in functie de spatiul pe care il ai si de complexitatea lucrarii, nici o zi intreaga nu ti-ar fi fost de ajuns.

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere