Siguranta

Angajamentul nostru pentru siguranță. Prevenirea accidentelor este mai mult decât o afacere bună, aceasta este obligația noastră morală. Angajamentul nostru pentru siguranță depășește cu mult cerințele reglementate de stat. Siguranța este o valoare de bază societății, aceasta nu este ceva ce facem în plus față de activitatea noastră -este modul în care noi ne facem munca. Considerăm că protecția angajaților noștri, a proprietății publice, a publicului trecător și a mediului sunt esențiale pentru succesul fiecărui proiect și a business-ului nostru ca un întreg. Societatea are un program de prevenire a accidentelor, care include formarea privind siguranța și inspecțiile periodice ale utilajelor și echipamentelor.

Stabilitate

Angajamentul nostru pentru stabilitate. Societatea își asumă responsabilitatea pentru continuitatea activității și stabilitatea angajaților, chiar daca activitatea de construcții este sezonieră și condiționata de vreme. O parte dintre colegii noștri s-au angajat în cadrul societății direct de pe băncile școlii și vor ieși la pensie tot de aici. Aceștia sunt încurajați să împărtășească din experiența lor colegilor mai tineri.

Protejare mediu

Angajamentul nostru pentru protejarea mediului. Protejarea mediului inseamna, in conceptia noastra, mostenirea pe care o lasa generatia noastra generatiilor viitoare. Este o obligatie clara si nu o optiune. In acest sens am decis sa luam masuri concrete pentru a pune umarul la un viitor mai bun:

   • suntem singurul centru autorizat din judet pentru colectarea si reciclarea deseurilor nepericuloase din constructii: asfalturi, deseuri de la dragare, resturi de balast, amestecuri de deseuri de la constructii si demolari;
   • am incheiat un parteneriat cu Holcim pentru folosirea si promovarea cimentului ECO, cu impact redus asupra mediului;
   • relizam cel putin 3 instruiri pe an cu angajatii nostri, referitoare la colectarea si depozitarea deseurilor, cat si la impactul activitatii noastre asupra mediului.
   • colectam si depozitam deseuri selectiv, reciclam tot ce se poate recicla, predam deseurile periculoase doar colectorilor aprobati pentru aceasta operatiune.

Respect pentru clienti

Angajamentul nostru pentru clienti. Respectul pentru client este obiectivul principal in definirea politicii societatii nostra incepand cu anul 1991. Fiecare departament si punct de lucru are definite obiective clare referitoare la tratamentul clientului. Se fac instruiri anuale cu toti salariatii, iar fiecare punct de lucru are deschise registre pentru reclamatii. Acestea din urma raman in fiecare an goale.

La finalul fiecarei lucrari se cere feedback de la clienti, printr-un chestionar tipizat. Acestea sunt analizate la final de an.

Incercam sa fim in permanenta aproape de clientii nostri prin oferirea unui numar mare de parghii prin care ne pot contacta pentru orice nelamurire.

Lasa un mesaj

Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere