1. Introducere

Prezentele condiţii de cumpărare şi utilizare ale website-ului www.selca.ro (împreună cu toate documentele menţionate în acesta), denumite în cele ce urmează „Condiţii”, stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui website (www.selca.ro) şi cumpărarea produselor comercializate prin intermediul acestuia.

Accesul şi utilizarea website-ului www.selca.ro sunt supuse acestor Condiţii şi tuturor legilor şi reglementărilor aplicabile. Accesând şi utilizând website-ul, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste Condiții şi luaţi la cunoştinţă ca orice alte acorduri între noi si dumneavoastră, în legătură cu obiectul acestui website sunt înlocuite cu prevederile prezentelor Condiții.

Vă rugăm să citiţi aceste Condiţii, Politica Cookies şi Politica privind protectia datelor (denumite în continuare în mod colectiv „Politicile”) înainte de utilizarea acestui website. Prin utilizarea acestui website și/sau plasarea unei comenzi pe website, sunteţi de acord să vă asumaţi obligaţii în temeiul acestor Condiţii şi a Politicilor. Dacă nu sunteţi de acord sau nu acceptaţi Condiţiile şi Politicile fără limitări sau calificări, sunteţi rugat/ă să încetaţi utilizarea website-ului.

Este posibil ca, din când în când, să modificăm Condiţiile si Politicile. Acceptarea de către dumneavoastră a Condiţiilor şi a Politicilor implică şi acordul dumneavoastră de a le citi şi reciti cu regularitate, datorită faptului că se vor aplica Condiţiile şi Politicile care sunt în vigoare în momentul utilizării website-lui şi/sau încheierii contractului.

2. Informatii de identificare utilizator

Vânzarea produselor de betoane gata preparate , mixturilor asfaltice sau agregatelor prin intermediul acestui website poate fi realizată de oricare dintre furnizorii listaţi in Anexa nr. 1 la aceste Condiţii, după cum dumneavoastră veţi alege cu care din furnizorii din Anexa nr. 1 veţi dori sa colaboraţi.

În scopul aplicării prezentelor Condiţii şi a derulării şi executării contractului, astfel cum acesta este definit mai jos, pronumele personal „Noi” și orice referinţă la furnizorul produselor şi serviciilor este făcută strict cu referire la furnizorul din Anexa nr. 1 pe care l-aţi selectat în comanda de produse şi servicii asociate.

3. Utilizarea website-ului WWW.SELCA.RO

Dacă utilizaţi www.selca.ro şi/ sau plasaţi o comandă pe website, vă asumaţi următoarele obligaţii:

  • (i) Să ne furnizaţi o adresă de e-mail, unul sau mai multe numere de telefon, adresa de domiciliu/ resedinţa din documentele dumneavoastră de identitate pentru a putea intocmi corect factura pe numele dumneavoastră, o adresă poştală a locaţiei unde doriţi să va livrăm betonul gata preparat, şi declaraţi că toate informaţiile şi datele pe care ni le-aţi furnizat sunt reale, corecte şi exacte.
  • (ii) Sunteţi de acord să utilizam aceste informaţii pentru a vă contacta în eventualitatea în care acest lucru este necesar. Sunteţi de acord că în lipsa furnizării tuturor informațiilor solicitate, comanda dumneavoastră este posibil să nu poată să finalizată. Prin plasarea unei comenzi pe website, declaraţi că aveţi peste 18 ani şi că aveţi capacitatea legală de a încheia contracte.
  • (iii) Nu ne transmiteţi nicio comandă falsă sau cu intenţia de a fraudă. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a anula comanda dacă vom avea motive rezonabile să considerăm că respectiva comandă este falsă sau a fost efectuată cu intenţia de a frauda.
  • (iv) Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, pe care ni le furnizaţi conform cu Politicile. Prin utilizarea acestui website, vă exprimaţi consimţământul privind prelucrarea acestor informaţii şi date cu caracter personal. În măsura în care veți selecta un vânzator de betoane gata preparate , mixturi asfaltice şi servicii asociate sau agregate şi servicii asociate , dintre cei prevăzuți in Anexa nr. 1 la prezentele Condiții, altul decât Selca S.A.,  atunci și acest vânzator va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și prin utilizarea acestui website, vă exprimaţi consimţământul privind prelucrarea acestor informaţii şi date cu caracter personal și de către acest vânzător.

4. Incheierea contractului; transferul sau cesiunea contractului

Conţinutul prezentelor Condiţii şi informaţiile cuprinse în acest website nu reprezinta o ofertă de vânzare, ci o invitaţie la ofertă. Contractul dintre noi şi dumneavoastră are ca obiect livrarea unuia sau mai multor produse din betoane gata preparate, mixturi asfaltice sau agregate şi servicii asociate și nu va fi considerat incheiat decât la momentul în care comanda dumneavoastră este acceptată în mod expres de către noi.

Dacă nu vă acceptăm comanda, iar din contul dumneavoastră a fost retrasă o sumă de bani, vă vom rambursa neîntârziat suma integral.

Pentru a plasa o comandă, este necesar să urmaţi paşii din secţiunea „Cum comand” de pe website. După aceea, veţi primi un e-mail de la noi prin care vă vom confirma primirea comenzii. E-mailul de confirmare a primirii comenzii nu reprezintă acceptarea comenzii de către noi, deoarece comanda dumneavoastră constituie o ofertă pe care ne-o faceţi avînd ca obiect cumpărarea unuia sau a mai multor produse din beton gata preparat şi servicii asociate. Fiecare comandă este supusă acceptării de către noi.

După confirmarea plăţii, vă vom contacta telefonic în vederea revizuirii acesteia şi planificarea în detaliu a livrarii produsului/ produselor. După stabilirea acestor aspecte vom accepta comanda şi vă vom trimite un e-mail de confirmare.

Astfel, contractul de vânzare dintre dumneavoastră şi noi are ca obiectiv vanzarea de produse din beton gata preparat şi servicii asociate („Contractul”) se încheie numai atunci când vă trimitem confirmarea de livrare.

Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în confirmarea de livrare. Nu vom avea obligaţia de a livra niciun alt produs care ar fi putut face parte din comanda dumneavoastră, până când nu vă confirmam livrarea produsului respectiv printr-un email separat de confirmare de livrare.

Nu veţi puteţi transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun mod Contractul sau oricare dintre drepturile sau obligaţiile dumneavoastră, fără a obţine în prealabil acordul nostru scris.

Avem dreptul, în orice moment pe durata Contractului, să transferăm sau să cesionăm Contractul sau oricare dintre drepturile sau obligaţiile noastre care decurg din Contract sau să subcontractăm livrarea produselor către dumneavoastră. Pentru evitarea oricărei confuzii, orice transfer, subcontractare sau cesiune, nu va afecta drepturile dumneavoastră legale în calitate de consumator şi nu va anula, reduce sau limita în niciun alt mod orice garanţie pe care v-am acordat-o, în mod expres sau implicit.

5. Disponibilitatea produselor si serviciilor; Respingerea comenzii

Produsele şi serviciile oferite pe www.selca.ro sunt disponibile pentru livrare numai în zona specificata la emiterea comenzii ( 65 km ). Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea lor.

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs/ serviciu de pe acest website în orice moment şi/ sau de a elimina sau modifica orice material sau conţinut de pe acest website. Cu toate că depunem toate eforturile pentru a onora comenzile, în anumite cazuri, ne rezervăm dreptul să refuzăm prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de confirmare a comenzii.

Sunteţi de acord să nu ne angajaţi răspunderea faţă de dumneavoastră sau faţă de orice parte terţă pentru eliminarea sau modificarea conţinutului website-ului, a oricarui material sau produs sau neprelucrarea unei comenzi după ce aţi primit mesajul de confirmare a comenzii.

6. Livrare; Imposibilitatea de livrare; Retur

În cazul în care nu vom putea respecta data/ora de livrare, vă vom informa cu privire la aceasta şi veţi avea opţiunea de a menţine comanda la o altă oră/dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite.

Acceptaţi că livrarea produselor a avut loc sau se consideră că a avut loc atunci când dumneavoastră sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a produselor, prin aplicarea semnăturii de primire pe avizul de însoţire a mărfii.

În cazul în care veţi refuza livrarea şi/ sau acceptarea cantitativă a produselor, fie personal, fie prin intermediul unei terţe părţi desemnate de dumneavoastră, în considerarea naturii perisabile a betonului proaspăt gata preparate sau a mixturilor asfaltice şi a faptului că acestea işi pierd proprietăţile dacă nu sunt folosite la un anumit timp de la preparare, sunteţi de acord că vom reţine preţul pe care ni l-aţi achitat, cu titlu de daune şi că ne rezervăm dreptul de a recupera de la dumneavoastră cheltuielile cauzate de eliminarea/ depozitarea produselor refuzate într-o manieră responsabilă compatibila cu cele mai bune practici disponibile de gestiune a deşeurilor.

Produsele nu pot fi returnate.

7. Pretul; Plata produselor si serviciilor

Preţul fiecărui produs şi serviciu asociat va fi cel menţionat periodic pe website la momentul la care ne transmiteţi comanda. Ne rezervăm dreptul să vă acordăm orice reduceri de preţuri faţă de preţurile noastre de listă.

Este posibil ca anumite preţuri afişate pe website să fie afectate de o eroare. Deşi depunem toate eforturile să ne asigurăm că toate preţurile afişate pe website sunt corecte, este posibil să apară erori. Dacă descoperim o eroare de preţ la oricare produs din comanda dumneavoastră, vă vom informa şi vă vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula.

Dacă nu vă putem contacta, comanda va fi considerată ca fiind anulată şi vă vom rambursa integral suma achitată pentru produsul afectat de eroarea de preţ.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

După ce aţi selectat produsele pe care doriţi să le cumpăraţi, parcurgeţi procedura de finalizare a comenzii şi efectuaţi plata. Urmaţi paşii de cumpărare indicaţi, completaţi şi verificaţi informaţiile la fiecare pas.

Puteţi plăti utilizând carduri bancare Visa sau Mastercard, prin transfer bancar sau numerar la sediul societatii sau la statia de preparare beton . În cazul plaţilor online, suma va fi retrasă de pe cardul dumneavoastră în momentul efectuarii plaţii, după ce banca emitentă autorizează tranzația. Dacă faceţi clic pe „Autorizare plată”, confirmaţi că sunteţi posesorul/ utilizatorul de drept al cardului cu care s-a făcut plata. Cardurile de credit sunt supuse unor verificări de validare şi autorizare de către instituţia emitentă.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor tale. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele selca

În cazul în care nu primim autorizarea necesară, nu ne vom asuma răspunderea pentru nicio întârziere sau nelivrare şi nu vom mai putea încheia niciun Contract cu dumneavoastră. În cazul în care sumele retrase de pe cardul dumneavoastră cu care s-a făcut plata sau rambursate pe acesta diferă de preţul afişat la finalizarea comenzii sau de suma confirmată care urma să vă fie rambursată, contactaţi banca dumneavoastră pentru a primi mai multe informaţii referitoare la comisioanele bancare percepute pentru o astfel de tranzacţie. Nu suntem răspunzători pentru comisioanele percepute de bănci. Preţurile afişate pe website conţin taxă pe valoarea adăugată (TVA) în conformitate cu normele şi reglementările în vigoare. Preţurile calculate afişate pe website conţin şi preţul serviciului de transport al produselor până la locaţia de livrare indicată de dumneavoastră, precum şi preţul serviciului de pompare doar dacă a fost ales.

8. Proprietatea asupra produselor si transferul riscurilor

Toate riscurile legate de produse se vor transfera către dumneavoastra la momentul livrării, atunci când dumneavoastră intraţi în posesia produselor sau o terţă parte desemnată de către dumneavoastră efectuează recepţia fizică a produselor şi a serviciilor asociate.

Dreptul de proprietate asupra produselor se va transfera către dumneavoastră la livrare cu condiţia primirii plăţii integrale a tuturor sumelor pe care ni le datoraţi pentru produsele şi serviciile asociate livrării.

9. Obligatiile dumneavastra

Vă asumaţi raspunderea faţă de noi, faţă de angajaţii noştri şi faţă de terţi pentru toate pagubele produse din cauza neglijenţei sau greşelilor dumneavoastră, ale agenţilor, subcontractorilor sau salariaţilor dumneavoastră, şi care au legatura în orice mod cu coordonarea/ executarea lucrărilor de amenajare/ punere în practică a produselor din betoane gata preparate livrate, mixturi asfaltice sau agregate , sau care au legatură în orice mod cu executarea prezentelor Condiţii, cu excepţia situaţiilor când nu sunteţi responsabil/ă.

Sunteţi responsabil/ă, la şantierul la care urmează utilizarea produsului din beton gata preparat livrat, pentru luarea tuturor măsurilor necesare în vederea respectării normelor de securitate şi sănătate în muncă, comunicând/ instruind personalul sau reprezentanţii noştri asupra riscurilor specifice respectivului amplasament (conducte şi instalații electrice subterane, etc.) pe durata livrării produselor conform prezentelor Condiţii. Sunteţi răspunzător/ răspunzătoare pentru amenajarea corespunzătoare a şantierului în vederea turnării betonului gata preparat, pentru a putea permite accesul optim şi fără riscuri al autobetonierelor şi pompelor asigurate de catre noi pentru livrarea produselor.

Prin amenajarea corespunzătoare a şantierului se inţelege: drum de acces la/ în şantier până la/ de la locul de turnare, loc de calare pe care se instalează/ caleaza pompele în şantier, conform capacităţii/ tonajului autobetonierelor/ autopompelor/ pompelor, loc de staţionare, iluminare corespunzătoare, delimitarea/ împrejmuirea/ semnalizarea corespunzătoare a zonei de lucru, fără a se limita la acestea.

Pentru respectarea cerinţelor OUG 195/2002, vă asumaţi obligaţia de a asigura în incinta şantierelor a unui spaţiu adecvat pentru spălarea autobetonierelor/ autopompelor. Dacă la evaluarea riscurilor la locul de punere în operă a produselor de betoane gata preparate, mixturi asfaltice sau agregate, efectuată înainte de turnare/ livrare sau la turnarea/livrarea de către noi sau de către cesionarii/ subcontractanţii noştri, se constată că nu sunt îndeplinite toate condiţiile pentru acces şi turnare/livrare în condiţii de siguranţă, ne rezervăm dreptul să nu efectuăm livrările sau să le oprim, fără ca dumneavoastră să vă puteţi îndrepta în vreun fel împotriva noastră.

În cazul în care, din culpa dumneavoastră, autotobetonierele, autobasculantele şi pompele noastre nu pot livra produsele în condiţii optime şi fără riscuri, sunteţi obligat/ă să achitaţi contravaloarea produselor și serviciilor asociate care nu au putut fi furnizate de catre noi sau de către subcontractanţii sau cesionarilor noştri în condiţiile menţionate în prezentele Condiţii. Sunteţi responsabil/ă pentru desemnarea unei persoane la şantier care să dirijeze autobetonierele/ autobasculantele / autopompele/ pompele staţionare până la locul de punere în operă, respectiv ieşirea din şantier, în scopul de a asigura deplasarea acestora în condiţii de siguranţă.

10. Receptia produselor; Calitate; Raspundere

Recepţia produselor se face la şantierul/ locul de livrare indicat de dumneavoastră în comandă. Vă obligaţi să specificaţi în comandă o persoană desemnată pentru recepţia produselor. Înaintea acceptării produselor, aveţi obligaţia de a verifica dacă toate documentele primite odată cu produsele sunt în conformitate cu comanda dumneavoastră.

Odată cu livrarea produselor, veţi primi din partea noastră avizul de însoţire a mărfii şi declaraţia de conformitate.

Nu vom răspunde faţă de dumneavoastră pentru nicio pierdere, furt sau daună cu privire la produse, care apare după ce riscul şi proprietatea au fost transmise către dumneavoastră. Data transferului de riscuri este confirmată de catre dumneavoastră fie direct, fie prin reprezentantul dumneavoastră, prin semnătura de primire a produselor pe exemplarele de aviz de însoţire a mărfii.

Ne asumăm responsabilitatea pentru îndeplinirea condiţiilor de calitate şi cantitate a produselor livrate, care vor fi în concordanţă atât cu specificaţia documentelor care însoţesc produsele, cât şi cu specificaţia menţionată în comanda emisă de catre dumneavoastră. Nu vom putea fi făcuţi responsabili în vreun fel, pentru obligaţiile dumneavoastră, în conformitate cu Codul de practică pentru producerea betonului ​CP 012/1-2007 şi Normativul pentru producerea betonului şi executarea lucrărilor din beton, beton armat şi beton precomprimat NE 012/2-2010 şi, de asemenea, pentru eventuale disfunctionalităţi de punere în practică sau greşeli de proiectare, dumneavoastră aveți obligaţia de a emite înregistrările de calitate în mod corect.

Suntem responsabili pentru calitatea produselor livrate, iar dumneavoastră sunteţi responsabil/ă pentru calitatea folosirii produselor, în conformitate cu legislaţia în vigoare (Legea 10/1995, modificată şi completată, şi Codul de practică pentru producerea betonului ​CP 012/1-2007 şi Normativul pentru producerea betonului şi executarea lucrărilor din beton, beton armat şi beton precomprimat NE 012/2-2010, SR EN 13108 , ), precum şi cu celelalte acte normative în domeniul construcţiilor.

În cazul în care, fără autorizaţia noastră prealabilă, dumneavoastră sau un terţ intervine asupra compoziţiei betonului prin introducerea de adaosuri de orice fel (apă, aditivi, fibre, pigmenți, ciment) nu ne asumăm responsabilitatea cu privire la performanțele betonului gata preparat livrat.

În cazul în care rezultatele testelor efectuate pe probele de beton prelevate în staţia de betoane , statia de mixturi asfaltice şi/sau la locul punerii în operă nu sunt în conformitate cu rezultatele testelor efectuate de către laboratorul nostru, verificarea suplimentară va fi efectuată de catre un laborator specializat stabilit împreuna cu dumneavoastră, toate cheltuielile legate de această verificare suplimentară fiind suportate de către partea care a greşit.

Nu suntem responsabili pentru calitatea produselor finite rezultate din folosirea produselor, în cazul în care dumneavoastră sau reprezentantul nu veţi/va respecta specificaţiile tehnice. În cazul unor eventuale litigii, vă obligaţi să dovediţi corectitudinea proiectării şi a înregistrărilor de calitate. Vă vom notifica în cazul în care rezultatele testelor indică faptul că produsele livrate sunt inferioare celor comandate, urmând ca, în termen de 30 (treizeci) de zile de la notificare, să ne informaţi în scris asupra intenţiilor dumneavoastră cu privire la aceste produse. În cazul în care veţi constata, pe baza probelor luate la locul de utilizare, că produsele nu îndeplinesc condiţiile de calitate conform documentelor de livrare, vă asumaţi obligaţia să ne notificaţi în scris în maxim 2 zile de la constatarea acestui lucru, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data livrării betonului. În măsura maximă permisă de lege, răspunderea noastră în legătură cu orice produs cumpărat prin intermediul website-ului este strict limitată la preţul de cumpărare al produsului respectiv şi a serviciilor asociate.

Nicio prevedere din aceste Condiții de Cumparare și Utiizare nu va exclude sau limita în niciun mod răspunderea noastră: (i) pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijenţa noastră; (ii) pentru fraudă.

Fără a aduce atingere alineatului de mai sus şi în măsura maximă permisă de lege, dacă nu se precizează altfel în acest dcument, nu ne asumăm nicio răspundere pentru următoarele: (i) pierderea de venituri, câştig sau proft; (ii) pierderea de contracte sau afaceri; (iii) pierderea de economii previzionate. În măsura maximă permisă de lege, dar fără a exclude nimic din ceea ce nu poate fi exclus în mod legal în cazul consumatorilor, prin prezenta nu ne asumăm nicio altă garanție cu excepţia celor de mai sus.

Datorită naturii deschise a acestui website şi a potențialelor erori legate de stocarea şi transmiterea informaţiilor electronice, nu garantăm precizia şi siguranţa informaţiilor transmise către sau obţinute din acest website. Toate descrierile produselor, informaţiile şi materialele publicate pe acest site web sunt furnizate fără garanţii explicite, implicite sau de altă natură, cu excepţia celor stabilite de lege.

11. Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal pe care le transmiteţi website-ului vor fi folosite în conformitate cu Politica privind protecția datelor, disponibilă aici. Orice alte mesaje, informații sau materiale pe care le transmiteţi prin website, precum întrebări, recomandări, sugestii, reclamații sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca fiind neconfidenţiale şi neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Datele cu caracter personal furnizate prin website vor putea fi modificate de către dumneavoastră, pe durata utilizării website-ului, accesând secțiunea “Pasul 5: Completeaza datele si finalizeaza comanda”. De asemenea, folosim cookies în acest website. Mai multe informații despre cookies găsiți în pagina Modulele Cookie. Prin utilizarea www.selca.ro potrivit Condiţiilor sunteţi de acord cu privire la limitarea răspunderii SELCA S.A.

12. Reclamatii si comunicare

Puteţi depune o sugestie, o plângere și/sau sesizare care privește sau are legătura cu website-ul, cu conținutul acestuia și modul în care acesta este utilizat în website, precum și cu privire la orice alt subiect. Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord să comunicaţi cu noi în primul rând prin mijloace electronice. Astfel, vă vom putea contacta prin e-mail sau vă vom furniza informaţii prin publicarea de notificări pe website. În scopul derulării relaţiei contractuale, sunteţi de acord cu utilizarea acestui mijloc electronic de comunicare şi confirmaţi că toate comenzile, confirmările de comenzi, notificările, informaţiile şi alte comunicări pe care vi le trimitem prin mijloace electronice reprezintă forma convenită de efectuarea în scris a comunicărilor. De asemenea, ne puteţi adresa orice întrebare referitoare la website, modul de utilizare al acestuia și la conținutul său. Sugestiile, plângerile, sesizările și întrebările vor putea fi depuse la datele de contact indicate mai jos:

SELCA S.A. , societate română pe acţiuni,
Pitesti, str. Depozitelor nr 12, cod poştal 110078,
Cod Unic de Înregistrare RO128299, Cod de Înregistrare Fiscală RO128299, număr de ordine la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Arges J03/3/1991, capital social subscris de 4.450.743,40 RON și integral vărsat,
număr de telefon 0724 44 76 91, număr de fax 0248 211 750 şi adresă de e-mail office@selca.ro

Sugestiile, plângerile, sesizările și întrebările transmise către noi vor include adresa de e-mail la care dumneavoastră doriţi să primiţi răspunsul furnizorului de produse şi servicii asociate. Plângerile, sesizările și întrebările vor fi analizate de către furnizorul de produse şi servicii asociate și veţi primi răspuns în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.

13. Forta Majora

Nu vom fi traşi la răspundere şi nici nu vom fi responsabili pentru orice întărziere în executarea obligaţiilor noastre contractuale sau nerespectare a acestora, dacă aceasta este cauzată de evenimente care se află în afara controlului nostru rezonabil. Un eveniment care se află în afara controlului nostru rezonabil este definit ca un eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil, având consecinţe de neînlăturat, apărut după acceptarea comenzii de către noi, incluzând, dar nelimitat la: incendii, catastrofe naturale, cutremure, accidente, explozie, furtună, inundaţie, surpare de teren, epidemie, imposibilitatea de a folosi reţelele de telecomunicaţii publice sau private, imposibilitatea de a folosi transportul auto sau alte mijloace de transport public sau privat, greve, şomaj tehnic sau acţiuni sindicale, revoltă, invazie, atac terorist sau ameninţare teroristă, război (declarat sau nu), ameninţare sau pregătire de război, acte, decrete, legislaţie, reglementări sau restricţii impuse de orice guvern, situația în care se înregistrează temperaturi exterioare sub 5 grade Celsius sau mai mari de 30 de grade Celsius, sau alte împrejurări similare („Forța Majoră”).

Răspunderea noastră este înlăturată şi în situaţia apariţiei unui eveniment de caz fortuit care nu poate fi prevăzut şi nici împiedicat de către cel care ar fi fost chemat să raspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs. În caz de Forţă Majoră, perioada de timp aferentă îndeplinirii obligaţiilor sau remedierii se va prelungi cu o perioadă egală cu durata cazului de Forţă Majoră. Sunteţi de acord ca în caz de Forţă Majoră sau caz fortuit vom beneficia de o prelungire egală a termenului pentru a ne executa obligaţiile cu durata evenimentului de Forţă Majoră sau caz fortuit.

14. Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, mărcile înregistrate şi alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor sau conţinutului afişat de website sunt proprietatea noastra și sunt utilizate de noi în mod legal. Veţi putea folosi aceste drepturi şi materiale numai cu acordul nostru exprimat în scris. Cu toate acestea, aveţi dreptul să utilizaţi acest website în măsura în care este necesar să faceţi o copie a datelor oricărei comenzi sau a prezentelor Condiţii.

15. Interdependenta clauzelor

Dacă, la un moment dat, vreuna dintre prevederile prezentelor Condiţii este declarată ilegală, invalidă sau inaplicabilă, fie în întregime, fie parțial, aceasta nu va afecta validitatea celorlalte clauze contractuale.

Website-ul conţine link-uri către alte website-uri care apaţin unor terţe parţi. Aceste link-uri sunt furnizate numai în scop informativ şi nu avem niciun control asupra conţinutului acestor website-uri sau asupra materialelor respective. În consecinţă, nu ne asumăm nicio răspundere pentru nicio pierdere sau daună care poate decurge din utilizarea unor astfel de link-uri.

17. Legea aplicabila si solutionarea disputelor

Legea română guvernează utilizarea Condiţilor și a website-ului. Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu Condiţiile și/sau folosirea website-ului va fi soluţionat exclusiv de instanţele din România. Dacă încheiaţi Contractul în calitate de consumator, nicio prevedere din această clauză nu vă va afecta drepturile legale prevăzute de legislaţia locală în vigoare.

18. Integralitatea contractului

Aceste Condiţii şi orice document la care se face trimitere în mod expres constituie acordul integral dintre noi şi dumneavoastră cu privire la obiectul lor şi înlocuieşte orice alt acord, orice altă înţelegere sau orice alt aranjament anterior verbal sau scris dintre noi şi dumneavoastră.

19. Acordul dumneavastra cu privire la fotografiere si/sau filmare

Prin acceptarea acestor Condiţii sunteţi de acord şi ne veţi permite să fotografiem şi/ sau să filmăm elemente din construcţie sau a întregii construcţii la care s-a utilizat betonul livrat şi să utilizăm acestor materiale în prezentările noastre interne şi/ sau externe pe toate mediile de difuzare, iar noi avem dreptul de proprietate deplin asupra materialelor filmate.

Sunteţi de acord să ne cesionaţi în mod neexclusiv şi gratuit sau să ne acordaţi o licenţă neexclusivă şi gratuită pentru utilizarea, reproducerea, modificarea, crearea de opere derivate ale imaginilor, fotografiilor sau materialelor filmate conform celor de mai sus, pe o durată nelimitată în timp şi pentru un teritoriu nelimitat.

PRIN UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE VĂ EXPRIMAŢI, ÎN MOD EXPRES, ACORDUL CU PRIVIRE LA PREVEDERILE URMĂTOARELOR CLAUZE: „UTILIZAREA WEBSITE-ULUI WWW.SELCA.RO​”, „ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI; TRANSFERUL SAU CESIUNEA CONTRACTULUI”, „DISPONIBILITATEA PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR; RESPINGEREA COMENZII”, „RECEPŢIA PRODUSELOR; CALITATE; RASPUNDERE”, „CONFIDENŢIALITATE ŞI PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL”, „ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA FOTOGRAFIERE ŞI/SAU FILMARE”.

20. Acordul dumneavastra cu privire la publicarea mesajelor pe website

Prin acceptarea acestor Condiţii sunteţi de acord şi ne veţi permite să publicăm mesajele dumneavoastră de tip testimonial (ex: povestea unei experiențe trăite ca șef de șantier într-un proiect de construcții), trimise prin completarea formularelor din website. Mesajele vor fi publicate după verificarea acestora pentru a nu conține un limbaj licențios sau injurii de orice fel. Mesajele care au un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt vizitator al website-ului, iar în același timp respectă tematica solicitată de formular (ex: povestirea unei experiențe trăite ca șef de șantier într-un proiect de construcții) vor fi publicate anonimizat (în dreptul poveștii vor fi publicate exclusiv initialele numelui si prenumelui persoanei care este autorul poveștii).

De asemenea, prin acceptarea acestor Condiţii sunteţi de acord să ne cesionaţi în mod neexclusiv şi gratuit sau să ne acordaţi o licenţă neexclusivă şi gratuită pentru utilizarea, reproducerea, modificarea, crearea de texte derivate ale textelor trimise de dumneavoastră, conform celor de mai sus, pe o durată nelimitată în timp şi pentru un teritoriu nelimitat.

Anexa 1 la conditii

INFORMAŢII DE IDENTIFICARE A FURNIZORILOR DE PRODUSE DIN BETOANE GATA PREPARATE , MIXTURI ASFALTICE , AGREGATE

1. SELCA S.A. , societate română pe acţiuni, Pitesti, str. Depozitelor nr 12 , cod poştal 110078, Cod Unic de Înregistrare RO128299, Cod de Înregistrare Fiscală RO128299, număr de ordine la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Arges J03/3/1991, capital social subscris de 4.450.743,40 RON și integral vărsat, număr de telefon 0724 44 76 91, număr de fax 0248 211 750 şi adresă de e-mail  office@selca.ro . – PENTRU BETOANE GATA PREPARATE , MIXTURI ASFALTICE

2. CENTRUM CONSTRUCT BETON S.R.L. , cu sediul social în Pitesti , str. Depozitelor 12 , Corp C9 , camera 6 , judetul număr de ordine la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Arges J 3/1835/2020 , Cod Unic de Înregistrare RO3327640, capital social subscris de 210.000,00 RON Numar de telefon 0723 504 078 adresa de e-mail balastieramihaesti@gmail.com – PENTRU AGREGATE

Lasa un mesaj

Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere