Avantaje daca alegi elemente prefabricate beton Selca

Elementele prefabricate din beton sunt o alternativa excelenta la turnarea betonului cu cifa intr-un cofraj armat datorita costului scazut si a gestionarii timpului.

Daca planuiesti sa incluzi elemente din beton prefabricat in lucrarea ta, afla ca exista numeroase avantaje, mai ales daca alegi ca ele sa fie transportate de Selca. Prefabricatele sunt alese in special pentru garduri, pentru drumuri de acces in proprietati sau pentru elemente de structura ale unei cladiri, asa cum sunt peretii sau planseele.

Visezi la un gard de beton pentru imprajmuirea proprietatii? Esti in plin proces de constructie a locuintei si ai nevoie de pereti solizi sau un planseu rezistent in timp? Elementele prefabricate din beton sunt solutia!

Elemente rezistente in timp, indiferent de conditiile de mediu. Beton calitativ, adaptat schimbarilor climatice bruste. Rezistent la inghet-dezghet
Prefabricatele din beton sunt o alegere mult mai ieftina decat turnarea cu cifa. Daca se strica o piesa din beton, se inlocuieste doar aceea, deci nu trebuie sa platesti toata structura
Montare usoara, la fata locului, de catre echipa Selca
Varietate de modele, forme si dimensiuni. Le poti personaliza pe gustul tau

Gard din placi de beton - Proiectul perfect pentru prefabricatele din beton

O alegere comuna in materie de elemente prefabricate sunt gardurile de beton. Selca este dispusa atat sa iti ofere idei pentru gardul tau, dar si sa iti asculte cerintele si sa se muleze pe proiectul impus. Ceea ce trebuie tu sa faci este sa comunici expertilor nostri ce anume tip de prefabricate de beton vizezi si daca doresti un anumit tip de beton.

Fiecare zona a tarii vine cu propriile caracteristici meteorologice, iar angajatii nostri iti vor cere adresa nu doar pentru transport, ci si pentru a-si da seama daca este necesara utilizarea unui beton adaptat temperaturilor foarte scazute, de exemplu. Selca poate livra elemente de beton oriunde in tara, insa sediul nostru se afla in Pitesti, judetul Arges, motiv pentru care costul livrarii este mai accesibil daca te afli in acest judet sau in vecinatatea lui.

Plansee prefabricate - O casa sigura cu prefabricatele Selca

Duritatea si rezistenta in timp sunt principii de la care noi nu ne abatem. Planseele pot fi turnate fie in santierul tau, intr-un cofraj special, fie in hala noastra si ti le aducem gata realizate

Este mai ieftin sa apelezi la plansee prefabricate, deoarece turnarea cu cifa implica un context favorabil: temperatura de afara sa nu fie mai mica de 5 grade Celsius si nici mai mare de 30 de grade, cofrarea si decofrarea se vor realiza cu grija, iar placa trebuie protejata de intemperii. Dupa ce toate acestea au fost terminate, vine partea montarii, care implica resurse umane si de timp, pentru ca la final costul sa ti se poata parea usturator.

Aici intervin placile prefabricate, care te scutesc de o multime de cheltuieli. Tu le comanzi de pe site-ul Selca, iar noi ti le aducem in timp util chiar la tine acasa si te ajutam sa le montezi corect.

Daca apelezi la serviciile noastre, ai garantia ca placa pe care o comanzi va fi turnata deodata, fara intreruperi care afecteaza calitatea materialului. Tu trebuie sa specifici clasa betonului dorit si ce consistenta sa aiba, iar noi vom respecta proiectul intocmai. Un alt aspect de precizat este tipul de armatura pe care-l folosesti in proiectul tau, informatie utila in productia planseului. Astfel, noi ne asiguram ca elementele se vor imbina perfect.

Alege prefabricatele din beton Selca pentru o lucrare rapida si fara griji!

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere