Constructii case- materiale de calitate pentru casa visurilor tale

Selca te ajuta sa iti indeplinesti visul de a avea o locuinta confortabila, eficienta energetic si cu o structura solida. Intelegem nevoia ta de a te baza pe o casa rezistenta in timp si care sa te protejeze de intemperii.

Constructia civila este cea destinata serviciilor ce tin de om si de activitatile acestuia. Fie ca vorbim despre case de locuit, sau cladiri utile in societate, precum spitale, scoli/gradinite, teatre/cinematografe sau cladiri agricole, Selca se ocupa de livrarea materialelor necesare la o inalta calitate.

Pentru a construi o cladire civila sunt necesare materiale potrivite tipului de structura ales, plus o mana de lucru specialista, de care ne ocupam tot noi.

De ce sa apelezi la o firma de constructii case ca Selca

Oferim multiple servicii in domeniul constructiilor civile. Ne vom ocupa de alegerea materialelor pentru proiectul tau, de livrarea lor si de constructia in sine a cladirii din proiect.

  • Materiale de cea mai inalta calitate, la preturi transparente
  • Respectam reteta de realizare a betonului durabil
  • Livram materialele in perfecta stare si rapid
  • Analizam proiectul tau si iti oferim consultanta tehnica, insa ne mulam cu usurinta pe cerintele tale
  • Ne ocupam de constructia propriu-zisa a cladirii tale civile, indiferent de scopul ei
  • Acceptam orice proiect, fie el spital, cinematograf, cresa sau casa de vacanta

Constructii civile pentru un trai mai bun

In functie de importanta lor, constructiile civile sunt de mai multe feluri, iar noi suntem deschisi pentru a le construi pe toate in timp util:

  • Constructii de maxima importanta pentru bunul mers al societatii, precum spitalele, statiile de pompieri si salvamont si cladirile administrative
  • Constructii foarte importante, asa cum sunt scolile, gradinitele si cresele, centrele culturale si locasele de cult
  • Cladiri de importanta normala, categorie in care se incadreaza locuintele si hotelurile
  • Importanta redusa, unde avem constructii care adapostesc putine persoane sau obiectele neimportante

Constructie casa

Casa trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a fi considerata o constructie calitativa. Durabilitatea sta in tipurile de materiale de constructii alese de firma specializata. Fie ca te gandesti la o structura din caramida, BCA, lemn sau metal, noi ne putem adapta oricarei cerinte. Cele mai importante elemente ale constructiei sunt cele de sustinere, adica stalpii, peretii, grinzile si, daca este cazul unei locuinte cu etaj, placa despartitoare intre etaje.

In cazul nefericit al unei calamitati naturale sau incident, precum un incendiu sau o inundatie, o casa realizata cu seriozitate trebuie sa isi pastreze integritatea pentru o perioada cat mai lunga. De asemenea, un cutremur considerat mare pe scara Richter nu ar trebui sa produca daune totale unei case bine realizate, fiindca un constructor serios, asa cum este al nostru, analizeaza terenul pe care construieste si ia masuri suplimentare impotriva daunelor provocate de cutremure. Acelasi principiu se aplica si pentru alunecarile de teren.

Desi functionalitatea si eficienta sunt esentiale, sa nu uitam de aspect, care conteaza mai mult decat recunoastem. Cand ne place designul general al locuintei, incepem sa ne simtim confortabil si transformam casa in camin.

Preturi constructie casa

Costurile pentru construirea unei cladiri civile sunt influentate de mai multi factori externi. Unul dintre ei este tipul proiectului pe care il primim. Cu cat lucrarea este mai complexa, este firesc ca pretul sa creasca. De asemenea, conteaza distanta dintre tine si sediul nostru, care se situeaza in Pitesti, judetul Arges.

Suntem dispusi sa lucram si la o distanta mai mare, insa ia in considerare ca vorbim de costuri mai mari, care presupun deplasarea echipei noastre si chiar cazarea personalului, diurna pentru hrana. Transportarea materialelor este un cost aparte si depinde mult de cantitatea de beton, agregate, elemente prefabricate etc. pe care le livram.

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere