Vrei sa-ti deschizi o afacere in Pitesti si ai nevoie de un spatiu de inchiriat potrivit? Selca a amenajat spatii comerciale de inchiriat, cu toate utilitatile necesare. In plus, iti dam mana libera la alegerea compartimentarii, astfel incat spatial sa se preteze tipului de serviciu pe care il vei presta.

Oferim spatii comerciale cu raport calitate-pret excelent si suntem dispusi la servicii personalizate.

Nu stii daca spatial ti se va potrivi? Intreaba specialistii Selca, fiindca ei stiu daca afacerea ta poate functiona in spatial vizat in conformitate cu regulamentele zonale.

De ce sa alegi inchirieri spatii comerciale cu ajutorul Selca:

Spatii comerciale realizate din materiale rezistente, durabile in timp, respectand urbanistica zonei

Clientul alege cum va fi compartimentat spatiul, iar Selca se ocupa

Toate dotarile de baza la dispozitia ta: electricitate, apa curenta, aer conditionat, internet, etc.

Chirie accesibila, transparenta si adaptata nevoilor tale

Consultanta in alegerea spatiului commercial perfect pentru businessul tau, in functie de pozitionarea in oras, dimensiunile spatiului si cerintele de functionare ale afacerii

Spatiu comercial de inchiriat - Selca iti ofera spatiul ideal pentru afacerea ta!

Esti din Pitesti si te gandesti la o afacere fizica, in oras? Ai nevoie de un spatiu comercial care sa iti sustina businessul, indiferent ca este de prestari servicii sau de productie. Selca a construit mai multe spatii comerciale in orasul Pitesti si ti le pune la dispozitie pentru dezvoltarea activitatii tale.

Iti doresti sa inchirieri un spatiu comercial, dar nu stii la ce sa te uiti ca sa-ti dai seama daca este de calitate? Nicio grija, specialistii Selca nu te lasa la greu! Iti ascultam nevoile si iti recomandam anumite spatii, care credem ca s-ar potrivi perfect tipului tau de afacere. Decizia finala este a ta, desigur.

Anumite businessuri nu pot functiona in anumite parti ale orasului. Pana si restaurantele au cateva restrictii in zone specifice, asa ca pune-ne la curent cu tipul activitatii tale de la inceput, pentru a alege un spatiu care-ti permite functionarea nestingherita.

Spatiile noastre sunt dotate cu toate utilitatile necesare pentru o afacere la inceput de drum: electricitate, apa, aer conditionat, internet si nu numai. Daca ai nevoie si de alte tipuri de contracte, suntem deschisi la inovatie.

Selca a construit spatii durabile in timp si la schimbarile meteorologice bruste. In plus, am folosit materiale rezistente in fata factorilor externi, precum calamitatile naturale sau atacurile.

Compartimentarea interioara este decisa chiar de client, fiindca tu cunosti cel mai bine nevoile afacerii tale! Este suficient sa ne comunici tipul de compartimentare, iar Selca se ocupa de toate modificarile.

Lasa un mesaj

Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Inchirieri spatii comerciale

Partenerii nostri

Primaria Pitesti
Primaria Campulung Muscel
Compania Nationala de investitii
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere